Nieuws

18-06-2021

Deze week hebben we onze  nieuwe Krone Big Pack 1290 HDP VC in gebruik genomen.
(met snij-inrichting 51 messen, 22mm)

09-04-2021

Onlangs hebben we de Knoll Midifix in gebruik genomen. Deze machine is zéér compleet uitgevoerd en biedt de mogelijkheid om midi balen te maken van diverse gewassen en te kunnen verwerken in handzame en makkelijk te verplaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

11-5-2020

Onlangs hebben we de haybuster H1030 in ontvangst genomen. Deze machine wordt gebruikt om stro en hooi bij u op de locatie te malen door middel van een hamermolen. Dit is onder andere geschikt voor strooisel en als structuur door het voerrantsoen. Omdat het stro of hooi gemalen is, wordt dit beter door de koe opgenomen. Door middel van verschillende zeven kunt u zelf de lengte van het gemalen product bepalen. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

3-5-2019

Vanaf komend seizoen staan we klaar met onze nieuwe bundelaar Arcusin Multipack C14+

Om onze eigen productiecapaciteit in kleine balen en die van de klant te verhogen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

14-5-2015

Aanschaf van een nieuwe vierkante balenpers Krone Big Pack 1290 XC High Speed. Een enkelas met daarachter een speciaal geconstrueerd 4-wielig "tussenwielstel ". En met eventuele toevoegmiddelen voor de kuil, hooi en stro.  Met weeg inrichting en vochtmeting  voor het gewicht van uw balen. 

13-3-2015

Aanschaf van een nieuwe JCB 536-60 AG Super Verreiker.
Deze zeer complete machine heeft o.a.: 6-bak automaat met snelgang, mastvering, airco en hydraulisch aanhangwagenremventiel.
Tevens heeft deze machine een koppelomvormer met lock- up, waardoor de machine volle aanhangers met stro, hooi of andere producten vervoeren kan. Wij zullen deze JCB verreiker vooral inzetten op ons Fourage bedrijf.

Deel deze pagina